Засідання адміністративної ради

Коледж

15 січня 2024

15 січня під головуванням директора Василя ЦАРУКА відбулось засідання адміністративної ради, присвячене плануванню діяльності  коледжу на тиждень.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ повідомила про засідання Педагогічної ради №4.

Завідувач навчально-виробничої практики Тарас САСОВСЬКИЙ доповів пропаспортизацію навчальних кабінетів та лабораторій.

Відповідальний секретар приймальної комісії Євгеній МАСТАЛЯРЧУК проінформував про проєкт Умов прийому у 2024 році та план профорієнтаційних заходів у 2024 році.

Викладач циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Микола УШАКОВ доповів про перехід на новий сайт коледжу.

Заступник директора з АГР Сергій КОВАЛЬЧУК повідомив про план ремонтних робіт на 2024 рік, встановлення пожежної сигналізації та розширення потужностей укриттів.

Юрисконсульт Валентина ХРЯПЧЕНКО закцентувала на механізмі контролю за дотриманням строку досудового розслідування (Глотов М. Юридичний вісник України. № 50-52.С.34-38) та застосуванні персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

Головний бухгалтер ОленаЧЕРНАЧУК-СЕМЕНИШИНА та помічник директора з кадрової роботи Майя РОМАНЮК доповіли пронадання відпусток та виплату відпускних працівникам коледжу.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ та завідувачі відділень Валерій ГУМЕНЮК, Сергій ГУЛЮК, Сергій ШАЛАЙ, Ірина ЯКИМЧУК доповіли простан ліквідації академічної заборгованості студентами коледжу.

Директор Василь ЦАРУК проінформував про засідання Вченої ради НУБіП України. 

Також адміністративна рада розглянула й інші питання життєдіяльності коледжу.  

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради