Засідання адміністративної ради

Коледж

08 січня 2024

8 січня під головуванням директора Василя ЦАРУКА відбулось засідання адміністративної ради, присвячене актуальним питанням коледжу на поточному тижні.

Відповідальний секретар приймальної комісії Євгеній МАСТАЛЯРЧУК проінформував про проєкт Порядку прийому у 2024 році та план профорієнтаційних заходів у 2024 році.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ доповіла про план педагогічних читань та профорієнтаційні заходи в НУБіП України.

Викладач циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Микола УШАКОВ презентував новий сайт ВСП «РФК НУБіП України».

Викладач циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Юлія ДЕДЮХІНА доповіла про результати використання навчальної хмари LCloud у першому семестрі 2023-2024 навчального року.

Заступник директора з АГР Сергій КОВАЛЬЧУК повідомив про проєкт підготовки документації щодо відновлення недобудованого будівництва.

Викладач циклової комісії будівельних дисциплін Олександр ПАВЛЕНКО, викладач циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Володимир ХРИСТЯНОВИЧ, помічник директора з кадрової роботи Майя РОМАНЮК і юрисконсульт Вадим ІЛЬЇН проінформували про проєкт законодавчих змін у постановці на військовий облік та стан постановки на військовий облік працівників та студентів коледжу.

Методист Любов ПРОТАСЕВИЧ доповіла про стан освітнього процесу на міжкафедральній навчальній лабораторії. 

Голова профспілкового комітету Тарас САСОВСЬКИЙ доповів про підготовку колективного договору.

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються життєдіяльності коледжу.  

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради