Перше в новому році засідання адміністративної ради

Коледж

02 січня 2024

2 січня під головуванням директора Василя ЦАРУКА відбулось перше засідання адміністративної ради в новому році.

Розпочав засідання директор із привітань колег із Новим роком та побажав усім присутнім миру, злагоди, затишку та благополуччя!

До Дня працівників архівних установ України директор Василь ЦАРУК нагородив Подякою за значний вклад у зміцнення авторитету ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України», високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток архівної справи, багаторічну сумлінну працю СТЕПАНЮК Наталію Мирославівну.  

Продовжилось засідання із повідомлення директора про співбесіду з керівниками структурних підрозділів.

Завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Валерій ГУМЕНЮК, завідувачі відділень Сергій ГУЛЮК, Ірина МАРТИНОВА, Сергій ШАЛАЙ та Ірина ЯКИМЧУК проінформували про НМТ 2024 року.

Завідувач економічного відділення Ірина МАРТИНОВА та викладач циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Василь КОТ доповіли про завершення навчання та випуск студентів спеціальності «Менеджмент».

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ доповіла про курси англійської мови для викладачів коледжу.

Викладач циклової комісії будівельних дисциплін Тарас САСОВСЬКИЙ доповів про паспортизацію навчальних кабінетів і лабораторій.

Заступник директора з АГР Сергій КОВАЛЬЧУК проінформував про посилення протипожежного та техногенного захисту об’єктів сфери освіти, безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час зимових канікул, а також закцентував на програмі забезпечення житлом (єОселя).

Завідувач відділення програмування Ірина ЯКИМЧУК повідомила про участь студентів у Міжнародному конкурсі від UNESCO «Future Designer» 2023.

Головний бухгалтер коледжу Олена ЧЕРНАЧУК-СЕМЕНИШИНА зосередила свою увагу на зупиненні дії постанови КМУ від 10.07.2019 №822.

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються життєдіяльності коледжу. 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради