Відвудування IT-компанії “SoftServe”

Відділення програмування Рада роботодавців ВП

22 лютого 2023

21 лютого 2023 року викладач програмування Дедюхіна Юлія Олександрівна разом зі студентами 2-го курсу спеціальності “Інженерія программного забезпечення”  відвідали IT- компанію ''SoftServe'', що знаходиться у м.Рівне.

SoftServe – провідна ІТ-компанія, що займається консалтингом та надає послуги у сфері цифрових технологій. Компанія налічує 13000 працівників, та має 47 офісів у 14-тьох країнах світу. Займається розробкою програмних продуктів різної сфери діяльності. Одними з найбільших партнерів SoftServe є Amazon, Google, Microsoft, NVIDIA та безліч інших світових гігантів.

Під час зустрічі студенти ознайомились з сучасними напрямками ІТ індустрії та вимогами до потенційних співробітників. Дізнались про те, що для того щоб стати успішним програмістом чи тестувальником програмного забезпечення, потрібні не тільки знання мов програмування, а й високий рівень знань ділової англійської мови. Також одним з важливих аспектів є уміння володіти методологією роботи в команді - Scrum.

Студенти  ознайомились з сучасними методами та засобами для роботи в ІТ сфері. Побачили динаміку росту затребуваності такої професії, як програміст. Ознайомились з програмним забезпеченням та, навіть, отримали запрошення на 2-х місячний безкоштовний курс від компанії по JavaScript. Студенти дізнались про найбільш актуальні напрямки в програмуванні на основі статистики іноземних замовників програмних продуктів в період з 2020-2023 роки.  Студенти підтримували діалог з працівниками компанії та поділились своїм, хоча ще і не досить великим, досвідом.

 Юлія Дедюхіна, викладач