Засідання адміністративної ради

Коледж

11 грудня 2023

11 грудня під головуванням директора Василя ЦАРУКА відбулось засідання адміністративної ради, присвячене актуальним питанням коледжу на поточному тижні.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ і завідувачі відділень Сергій ГУЛЮК, Валерій ГУМЕНЮК, Сергій ШАЛАЙ та Ірина ЯКИМЧУК доповіли про завершення зимової екзаменаційної сесії для студентів денної форми навчання та початок настановної сесії на заочному відділенні.

Заступник головного бухгалтера Олена КУЧЕРУК, завідувачі відділень, завідувач гуртожитками Валентина ДМИТРУК і методист Любов ПРОТАСЕВИЧ доповіли про стан оплати за навчання та проживання в гуртожитках.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ, диспетчер Галина БУСЛЕНКО й викладач циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Юлія ДЕДЮХІНА проінформували про стан заповнення викладачами заліково-екзаменаційної документації.

Заступник директора з АГР Сергій КОВАЛЬЧУК закцентував на благоустрою території незавершеного будівництва та планах щодо недобудованого адміністративно-побутового корпусу; проінформував про прийняття в експлуатацію захисних споруд цивільного захисту й розміщення адміністрації та працівників коледжу на період канікул.

Помічник директора з кадрової роботи Майя РОМАНЮК доповіла про невикористані відпустки працівниками коледжу.

Відповідальний секретар приймальної комісії Євгеній МАСТАЛЯРЧУК та викладач циклової комісії землевпорядних дисциплін Сергій БУЛАКЕВИЧ проінформували про актуальність інформації в ЄДЕБО та завершення вступної кампанії 2023 р.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ доповіла про звіт за 2023 рік.

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються життєдіяльності коледжу. 

 

 

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради