VІІІ Міжвузівська науково-практична інтернет-конференція «ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКІВ: реалії та перспективи

Економічне відділення Коледж

24 листопада 2023

24 листопада 2023 року у ВСП «Рівненському фаховому коледжі Національного університету біоресурсів та природокористування України»  була проведена VІІІ Міжвузівська науково-практична інтернет-конференція «ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКІВ: реалії та перспективи».

У конференції взяли участь студенти економічного відділення, відділення програмування та викладачі коледжу, а також долучилися педагогічні та науково-педагогічні працівники та студенти різних навчальних закладів України, зокрема представники:

- Національного університету біоресурсів та природокористування України,

- ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»,

- ВСП «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»,

- ВСП «Бобровицький професійний коледж імені О. Майнової Національного університету біоресурсів і природокористування України»,

- ВСП «Фаховий коледж геодезії та землеустрою Поліського національного університету».

На конференції обговорювали реалії та перспективи економічного розвитку нашої країни в контексті викликів, які стоять перед усім світом. Ця конференція є важливою платформою для обміну думками, висловлення нових ідей та пошуку шляхів вирішення актуальних проблем. Наші дискусії сприяють поглибленню розуміння та формуванню конструктивних вирішень, які сприятимуть сталому економічному розвитку України.

Попри щільний графік, знайшли можливість відвідати онлайн конференцію колеги з нашого базового Національного університету біоресурсів та природокористування України:

- В.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування, кандидат економічних наук, доцент Литвиненко Володимир Сергійович;

- Доцент кафедри обліку та оподаткування, кандидат економічних наук – Колеснікова Олена Миколаївна;

- Доцент кафедри обліку та оподаткування, кандидат економічних наук – Слєсар Тетяна Миколаївна.

Перший блок «Облік і оподаткування» представила студентка ІІ курсу бакалаврату спеціальності «Облік і оподаткування» Наулік Тетяна тема доповіді «Особливості обліку виробничих запасів у малому підприємстві, що працює з декоративним та будівельним каменем».

Другий блок «Підприємництво та торгівля» представляє студентка 3 курсу спеціальності «Підприємництво та торгівля»  Герасименко Каміла з доповіддю «Виробництво ковбасних виробів».

Третій блок «Менеджмент» представила студентка 2 курсу спеціальності Менеджмент Левкович Олена – «Штучний інтелект: стан досліджень та шляхи розвитку».

Завершальний четвертий блок «Інформаційні технології в економіці» представив студент 4 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Ніколаєв Олександр з доповіддю «Відмова українського бізнесу від 1С: крок у зміцненні суверенітету та цифрової незалежності».

За підсумками конференції всі учасники отримають сертифікат про участь, а також буде сформовано збірник тез.

Дякуємо всім доповідачам за цікаві та інформативні виступи. Надіємося, що обмін ідеями та досвідом, сприятиме подальшим дослідженням і розвитку економічної науки в нашій країні.

До нових зустрічей на майбутніх конференціях!

Збірник конференції

 

Викладачі економічних дисциплін

Ірина БОНДАРЧУК,

Оксана ЧЕРНАЧУК