Відкрите заняття з дисципліни «Інженерне креслення»

Будівельне відділення

27 жовтня 2023

27 жовтня 2023 року для здобувачів освіти 21-Б групи технічного відділення спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» в аудиторії №17 було проведено відкрите заняття з дисципліни «Інженерне креслення» на тему: «Побудова проекцій лінії перетину двох площин» викладачем Медвідь Михайлом Михайловичем.

Основна мета заняття – набуття практичних навиків та освоєння методів побудови проекцій лінії перетину двох площин для виконання графічної роботи №4.

Здобувачі освіти навчилися будувати аксонометричні проекції геометричних тіл, а також вивчили правила побудови цих проекцій.

Під час проведення практичного заняття викладачем застосовано інноваційні форми і методи навчання, а саме: подача нового матеріалу за допомогою програм PowerPoint, Viber та телевізора у якості проектора; використання макетів площин проекцій, та перетин площин; використання авторського відеоуроку на дану тему, а також альбому зразків виконання графічних робіт.

Домашнє завдання здобувачі освіти отримали за допомогою посилання на «Електронні навчальні ресурси» коледжу.

Найбільше здобувачам освіти сподобалася гра «Хто я?» під час закріплення та нового матеріалу. Учасники гри були нагороджені додатковими балами та солодким призом.

Набуті знання здобувачі освіти в подальшому зможуть використати під час виконання наступних графічних робіт даної дисципліни.

На занятті були присутні заступник директора з навчальної роботи Людмила Балдич, методист коледжу Вадим Люльчик, голова циклової комісії будівельних дисциплін Ірина Чорна та викладачі циклової комісії будівельних дисциплін.

Здобувачі освіти проявили високий інтерес і активність до виконання завдань. Мета, яка була поставлена викладачем, досягнута. В цілому проведене заняття викликало зацікавленість у студентства, заклавши фундаментальні знання та уміння  у майбутнє професійної діяльності.

 

Михайло Медвідь, викладач будівельних дисциплін

Ірина Чорна, голова циклової комісії будівельних дисциплін