Екскурсія на будівництво

Будівельне відділення

24 жовтня 2023

Для зацікавлення навчальним процесом майбутніх фахівців-будівельників і кращого вивчення спецдисциплін: «Будівельні конструкції», «Технологія і організація будівельного виробництва», «Будівельне матеріалознавство» 24 жовтня відбулася екскурсія на діюче будівництво «Будівництво багатоквартирного житлового комплексу за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 227Д». 

Здобувачі освіти 21-Б, 31-Б, 5-ББ та 5-ОБ груп та викладачі будівельного відділення  Ковальчук С.В., Чорна І.В., Сасовський Т.А., Медвідь М.М. на чолі з директором коледжу Царуком Василем Юрійовичем відвідали об’єкт будівництва та поспілкувалися із виконробом, інженером-будівельником, Петруком Андрієм Володимировичем. Як і студенти, так і викладачі, в процесі екскурсії отримали масу позитивних вражень та нових практичних знань, так як для професії будівельника теоретичне навчання та практичне відвідування об’єктів будівництва є невід’ємними складовим у набутті та формуванні розуміння процесу будівельного виробництва.

Здобувачі освіти поспілкувалися з виконробом даного об’єкту, який відповідав на всі поставлені студентами питання. Екскурсія вийшла цікава і пізнавальна. Вдячні за організацію екскурсії заступнику директора з АГР Ковальчуку Сергію Васильовичу. 

 

 Ірина Чорна, голова циклової комісії будівельних дисциплін