Всеукраїнський конкурс «Захисники та захисниці України»

Відділення загальноосвітньої підготовки Земельно-правове відділення

12 жовтня 2023

В рамках проведення тижня циклової комісії юридично-соціальних дисциплін здобувачі освіти земельно-правового відділення та відділення загальноосвітньої підготовки взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Захисники та захисниці України», який проходив на інтернет-платформі освітнього проекту «На Урок».

Конкурс присвячений захисникам і захисницям України – це  вдячність мільйонам наших героїв, які захищали та продовжують захищати рідну землю від ворожих атак. 

Конкурс став пізнавальним кожному здобувачу освіти, хто цікавиться історією України, й хоче доповнити свої знання про звитягу захисників доби Київської держави та українських козаків, подвиги українців і українок в часи Другої світової війни та ключові події Російсько-української війни.

Активну участь у конкурсі взяли здобувачі освіти 21-Ю, 22-Ю, 11-П,  та 21-Ф групи, яких підготували викладачі циклової комісії юридично-соціальних Навозняк Л.М. Купчишина Т.В. та Лук’янчук С.В.

За участь у конкурсі здобувачі освіти отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступеня та іменні сертифікати учасника.

Найбільшу кількість балів набрали: Сабада Софія (21-Ю), Мосін Денис (21-Ю), Пілецька Діана (22-Ю), Павлюк Юлія (22-Ю), Блакитна Вікторія (22-Ю), Гуменюк Тетяна (11-П).

 

Людмила НАВОЗНЯК,

Тетяна КУПЧИШИНА,

Світлана ЛУК’ЯНЧУК,

викладачі юридично-соціальних дисциплін