Збори навчальних груп будівельного відділення

Будівельне відділення

06 жовтня 2023

У четвер 5 жовтня 2023 року о 14:20 в актовій залі коледжу відбулися збори навчальних груп і кураторів будівельного відділення.

Організатором заходу був завідувач будівельного відділення, Шалай Сергій Васильович, який проінформував колектив про контингент та підвів підсумки роботи відділення у минулому навчальному році, а також ознайомив про заходи, заплановані на поточний навчальний рік та організаційні моменти, пов'язані з освітнім процесом.

Завідувачем відділення за участі кураторів була проаналізована загальна та якісна успішності за 2-й семестр 2022-2023 навчального року та відвідування занять і поточний стан успішності та відвідування занять за 1-й семестр 2023-2024 навчального року, стан та особливості оформлення індивідуальних графіків навчання.

Крім того, обговорені питання побуту та дозвілля студентів, участі у громадських заходах.

Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Ковальчук Сергій Васильович проінформував про поточний стан та перспективи господарської діяльності коледжу, особливості освітнього процесу у військовий час, участь студентів у підтримці порядку та дотримання санітарного стану на території коледжу.

 Шалай Сергій, завідувач будівельного відділення