Відзначення кіберполіцією за вагомий внесок у боротьбі з кіберзлочинністю Надозірного Святослава

Відділення програмування

05 жовтня 2023

Світ кіберзлочинності постійно зростає, і для забезпечення нашої кібербезпеки нам потрібна допомога справжніх героїв і партнерів. Кіберполіція нагородила подякою Надозірного Святослава Вікторовича, який зробив величезний внесок у боротьбі з кіберзлочинністю, спільно працюючи з Кіберполіцією та за вагомий внесок у забезпечення кібербезпеки в Україні.

Надозірний Святослав є висококваліфікованим фахівцем з інформаційної безпеки та кібернетичних технологій. Його вміння та завзятість допомогли розкрити декілька важливих справ, пов'язаних з кіберзлочинністю, включаючи атаки на державні системи та корпоративних гігантів. Святослав Вікторович активно співпрацював з службовцями, надавши їм цінні знання та підтримку у складних ситуаціях.

Його робота є яскравим прикладом того, як індивідуальні зусилля можуть внести величезний вклад у захист наших цифрових активів та забезпечення безпеки нашого суспільства.

Ми сподіваємося, що подібні ініціативи та співпраця між громадянами та правоохоронними органами продовжать зміцнювати нашу кібербезпеку і зроблять інтернет безпечнішим для всіх громадян України.

Надозірний Святослав Вікторович є яскравим прикладом того, як кожен з нас може допомогти в цій важливій справі. Вітаємо!

Оксана КУДЕЯ, Святослав НАДОЗІРНИЙ

 викладачі відділення програмування