Виховна година «Ти народжений людиною,  але Людиною треба стати» до 105 -річчя В.О.Сухомлинського

Відділення програмування

28 вересня 2023

28 вересня виповнюється 105 років від дня народження видатного українського педагога, письменника, суспільного діяча, вченого зі світовим ім’ям Василя Олександровича Сухомлинського, який все своє життя присвятив вихованню й навчанню молоді, а його творча спадщина з роками не втрачає своєї актуальності. Василь Сухомлинський – педагог світового значення, який говорив, що у будь-які часи важливо виховати Людину. Його гуманістичні ідеї та ідеали актуальні й до сьогодні. Благородне серце, сили і знання, педагогічне обдарування Василь Олександрович віддав дітям, молоді, школі, покликаній стати осередком виховання людської особистості.

28 вересня 2023 року в 41-ІП та 42-ІП групах було проведено виховну годину «Ти народжений людиною,  але Людиною треба стати» з нагоди 105-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського (куратори Юхимчук Ю.П. та Бойко Л.А.).

Ми можемо з упевненістю стверджувати, що Сухомлинський залишив значущий слід у світовій педагогіці. Його життя і творчість завжди залишатимуться дорогоцінним джерелом натхнення для всіх, хто обрав високу мету виховання Людини.

 

Юлія ЮХИМЧУК,  куратор 41-ІП групи

Людмила БОЙКО, куратор 42-ІП групи