Стратегічна сесія «Українські студії в славістиці: візуалізація»

Будівельне відділення

28 вересня 2023

Команда Офісу у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Державним підприємством «Український державний центр міжнародної освіти» та Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту створює умови та можливості для реалізації інтелектуального потенціалу громадян України у сфері науки та інновацій, організовує заходи та розробляє механізми впровадження ініціатив та проєктів, що спрямовані на популяризацію України на міжнародному рівні.

Голова офісу підтримки вченого Олеся ВАЩУК анонсувала науковій спільноті цикл стратегічних сесій «Українські студії в славістиці: візуалізація». Голова циклової комісії будівельних дисциплін, к.т.н, Ірина ЧОРНА стала учасником стратегічної сесії на тему «Представлення українських студій у світі». Захід розкрив тематику переосмислення місця і ролі українських студій в сучасній славістиці, розуміння значення бренду та іміджу України у світовому просторі.

Захід проводився у змішаному форматі: слухачі та учасники дискусій – онлайн, спікери – офлайн/онлайн. До участі у зустрічі долучилися науковці, дипломати, здобувачі вищої освіти та представники громадських організацій.

 

Ірина ЧОРНА, голова циклової комісії будівельних дисциплін