Дмитро Остапчук успішний спортсмен та студент!

Технічне відділення Спорт

22 червня 2023

Дмитро Остапчук студент четвертого курсу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» та  спортсмен легкоатлетичних метань зайняв перше місце у метанні диска на Командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів до 20-ти років.

Командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів (U-20) відбувся в Івано-Франківську, де були представлені спортсмени із 22 областей України. Загалом 248 учасників. Серед них троє легкоатлетів, які виступали під прапором Рівненської області. Тривали змагання протягом 17-18 червня 2023р. У командному заліку Рівненщина опинилася на останньому місці. Такий результат через невелику кількість учасників. До прикладу, переможці, представники Львівщини, приїхали у складі 21 спортсмена. Господарі, івано-франківці, виставили 34 легкоатлета.

Та все ж таки, це не завадило Дмитру Остапчуку стати переможцем змагань, із результатом 45 метрів та 56 сантиметрів. Він випередив срібного призера на 7,20 метрів, а спортсмена, що став третім, на 10 метрів та 4 сантиметри.

Сьогодні Дмитро отримав і ще одну перемогу – він успішно, на відмінно, захистив дипломний проект на тему «Складання топографічного плану масштабу 1:500 для реконструкції та благоустрою гідропарку в м. Здолбунів Рівненської області» і його чекає червоний диплом.

Наші вітання юному спортсмену, молодому спеціалісту галузі геодезії та землеустрою! Бажаємо не зупинятись на досягнутому.

Неля Русіна, куратор 41-З групи