НУБіП України – це найкращий вибір

Коледж НУБІП

08 червня 2023

Делегація Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» у складі  в.о. директора коледжу, д.е.н. Царука Василя Юрійовича, заступника директора з виробничої роботи Качановського Олега Ігоровича, головного бухгалтера коледжу Черначук-Семенишиної Олени Володимирівни, завідувача відділення програмування Якимчук Ірини Олександрівни, методиста відділення Пастушенко Наталії Володимирівни відвідала з робочим візитом Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Мета візиту узгодження нормативно-правових документів, перегляд вартості надання освітніх послуг для абітурієнтів 2023 року; узгодження питань щодо набору студентів за заочною та дистанційною формами навчання; подача ліцензійної справи за спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології.

Також відбулася зустріч з Головою наглядової ради коледжу деканом факультету землевпорядкування, д.е.н., Євсюковим Тарасом Олексійовичем та заступником декана, к.е.н. Шевченком Олександром Вікторовичем.

Тарас Олексійович розповів про необхідність продовження навчання студентами коледжу в університеті з метою поглиблення своїх теоретичних знать та практичних навичок, які знадобляться в майбутньому професійному житті. Так зокрема, випускниці  спеціальності 193 Геодезія та землеустрій Костючок Богдана та Костючок Руслана будуть продовжувати навчання в університеті, тому що НУБіП України – це найкращий вибір.

Олександр Вікторович поділився досвідом проведення навчальних практик із застосуванням сучасних геодезичних приладів. Навчальна практика дає змогу студентам вдосконалити свої знання, почерпнути якомога більше практичних навичок, і зробити ще один крок вперед до омріяної мети – стати справжнім фахівцем.

Студенти університету та випускники ВСП «Рівненського фахового коледжу НУБіП України» Чеботарьова Інна (випуск 2020 р.), Форсюк Уляна (випуск 2022 р.) розповіли про переваги навчання та цікаве студентське життя в НУБіП України.