Зустріч з стейхолдером ТОВ «Клевер сторс»

Економічне відділення Рада роботодавців ЕВ

02 червня 2023

02.06.2023 зі студентами 31-Ф групи була проведена зустріч з стейхолдером ТОВ «Клевер сторс» магазин «Сім23» в особі супервайзера Кудак Алли Сергіївни та рекрутера Войцеховської Юлії Валеріївни. Вони надали змістовну інформацію про вакансії, мережу магазинів, особливості працевлаштування.

Сім23 – це сучасні та стильні маркети в форматі «conveniencestore», це – найпопулярніший формат роздрібної торгівлі у світі. Маркети нового формату – стильні, яскраві, зухвалі. Хот-доги, картопля фрі, гарячі снеки, бургери, свіжа пухка випічка з “Зручної пекарні”, яка випікається прямо в маркеті – все це можна смакувати за зручною стійкою чи столиками біля панорамних вікон, неквапливо спостерігаючи за вуличною метушнею, чи переглядаючи улюблені соцмережі через free Wi-Fi.

Працюючи в команді Сім23 – ви стаєте частинкою великої родини. Спільно ми творимо атмосферу, в якій хочеться працювати. Ми кожного дня жартуємо, сміємось, ділимося секретами та просто дружимо. Ми спілкуємось щодня з новими людьми та підтримуємо контакт з постійними клієнтами. Наше життя пронизано позитивними емоціями і ми з радістю ними ділимось.

Ми за згуртований колектив, тому час від часу влаштовуємо поїздки, в яких знаходимо нових друзів, і не важлива відстань та вік, якщо комфорт – то він всюди.  Зважаючи на те, що наша команда молода та динамічна, ми – різносторонні, і в цьому наш плюс.

Завідувач економічним відділенням

Мартинова І.М.

Куратор Бондарчук І.П.

та студенти 31-Ф групи