Захист звітів по Навчальній практиці з дисципліни «Організація виробництва»

Економічне відділення

19 травня 2023

18 травня 2023 року відбувся захист звітів з навчальної практики по дисципліні Організація виробництва студентами 21-М групи спеціальності 073 «Менеджмент», викладач КОНОНЧУК Оксана Миколаївна.

Навчальна практика є одним із важливих компонентів освітнього процесу, який допомагає здобувачам освіти отримати практичні навички та застосувати теоретичні знання у реальному світі. Захист навчальної практики – це важливий етап для студентів, де вони демонструють свої досягнення, здобуті знання та навички, які отримали під час навчальної роботи. Це також можливість для них продемонструвати свою самостійність, креативність та винахідливість.

Саме таку навчальну практику проходили здобувачі освіти 21-М групи з дисципліни «Організація виробництва» зі спеціальності 073 «Менеджмент». Студенти закріплювали теоретичні знання, формували практичних навички у організації: комплексного використання засобів виробництва сільськогосподарських підприємств, оплати праці, госпрозрахунку на підприємствах з різними організаційно-правовими формами господарювання, виробництва продукції рослинництва, виробництва продукції тваринництва та планування виробництва кормів, а також організації переробки і зберігання продукції сільського господарства.

Студенти також презентували свої бізнес-плани, які вони розробляли протягом практики. Цей захист є важливим кроком у підготовці майбутніх фахівців і надає їм можливість продемонструвати свої знання, навички та креативність.

Оксана Конончук,

викладач економічних дисциплін