Фестиваль студентської науки - 2023

Економічне відділення Гурток Бухгалтер

18 травня 2023

З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, залучення молоді до наукової роботи, участі в студентських наукових гуртках і з нагоди відзначення 125-річчя університету та Дня науки впродовж 24 квітня – 18 травня в університеті проходив ХІІ «Фестиваль студентської науки – 2023.

18 травня відбулось фінальне засідання у формі вебконференції шляхом представлення інформації про діяльність та здобутки студентських наукових гуртків та співбесіди комісії у складі представників ради молодих вчених, ради аспірантів, студентства та науково-педагогічних працівників відповідних структурних підрозділів університету зі старостами студентських наукових гуртків.

Наш коледж представляла староста наукового гуртка «Бухгалтер», здобувачка ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 071 Облік і оподаткування Рис Ірина (група 5-ОБ) (наукові керівники гуртка: Немкович О. Б., к.е.н., викладач економічних дисциплін, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист; Гнатюк А. А., к.е.н., доцент, викладач економічних дисциплін, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист; Матвійчук Л.А., викладач економічних дисциплін, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист). Рис Ірина виступила з яскравою  презентацією, в якій поділилися досвідом роботи наукового гуртка «Бухгалтер» та висвітлила життя студентського наукового товариства економічного відділення.

На основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2022-2023 навчальний рік буде визначено переможців – кращі студентські наукові гуртки навчально-наукових інститутів, факультетів та відокремлених структурних підрозділів.

К.е.н. Оксана Немкович