Воркшоп у центрі Дія. Бізнес «Грантові можливості для бізнесу»

Відділення програмування Технічне відділення

17 травня 2023

17 травня 2023 року група студентів та викладачів технічного відділення з ініціативи методиста коледжу Людмили Балдич та завідувача відділення програмування Ірини Якимчук відвідали воркшоп «Грантові можливості для бізнесу. Філософія донорів та програми періоду 2021-2027» який проводився в Рівненському центрі Дія.Бізнес, що розташувався в комфортабельному сучасному офісному центрі Space. Спікером заходу був Микола Смолінський, президент CEASC (Сentral european academy studies and certifications (ceasc)), фахівець з євроінтеграції, консультант з пошуку грантового фінансування від фондів Європейського Союзу.

На зустрічі розглядалися питання можливостей фінансування проєктів в фінансовій перспективі ЄС 2021-2027 років, ключовими складовими структури проєкту, поняттями «проєкт», «проєктна заявка», «грант»; ключові інструменти програм та пріоритети бюджетів місцевих територіальних громад та фондів фінансування на 2023 рік.

Представники коледжу, а саме викладачі Тарас Сасовський, Ірина Чорна, Вадим Люльчик, Валентина Собко та студенти-бакалаври груп 5-ББ та 5-ІПБ (куратор завідувач технічного відділення Сергій Шалай) Свідерський Володимир та Капись Денис мали можливість поспілкуватися з ️представниками малого та середнього бізнесу, органів місцевого самоврядування міста Рівного, місцевих громадських організацій, агенцій регіонального розвитку, представниками бізнесу та ініціаторами розвитку територій.

Зустріч пройшла непомітно швидко, учасники домовилися продовжувати спілкування, навчання та обмін досвідом за допомогою дистанційних медійних засобів, посилання на які надали організатори зустрічі.

 

Вадим Люльчик, викладач землевпорядних дисциплін