«Він не бачить, але має надзвичайний голос»: 13-річний школяр з Рівненщини представив пісню на американському фестивалі

Відділення програмування Благодійність

11 травня 2023

Школяр із Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №1 Сергійко Броновицький вже неодноразово був у нашому навчальному закладі разом зі своєю вчителькою Оленою Єсип з вітаннями студентів та викладачів коледжу з нагоди святкових подій.

Сьогодні у воєнний час вихованці школи-інтернату з нелегкими долями перебувають у Німеччинні, де продовжують навчатися та розвиватися. Тому Сергійко бере участь у Міжконтинентальному Радіо-Фестивалі у США. Сергійко – сирота і він не бачить. Але Бог дав йому надзвичайний голос, який має почути весь світ!

Сергій Броновицький дуже любить співати та декламувати вірші. Він лауреат премій багатьох Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів-конкурсів. Навчається у класі по вокалу у Клеванській музичній школі.

Міжконтинентальний радіофестиваль української пісні в Сполучених Штатах Америки - «СПІВАЙ РІДНОЮ» заснований Мистецькою пісенною програмою «Час української пісні» на – Ethno Fm Radio California USA. Мета фестивалю - збереження рідної української мови та культури засобами музичного пісенного мистецтва в українській діаспорі Сполучених Штатів Америки та Світу. 

Щоб Сергій став переможцем цього конкурсу потрібно проголосувати за пісню, яку представляє Сергій Броновицький, це можна зробити ТУТ.  Підтримайте талановиту дитину, яка популяризує українську пісню на світових теренах. Голосування триватиме до 1 червня. Знайдіть час для гарної справи! Благодійний фонд «Гарна справа» – велика сила маленьких справ! Переможці Фестивалю будуть нагороджені американськими дипломами визнання, а їхні пісні залишаться назавжди у вільній ротації на американській хвилі Ethno Fm Radio (США Сакраменто Каліфорнія).

Оксана Куделя, голова цк програмування та інформаційних дисциплін