Відкрите заняття з дисципліни "Менеджмент"

Економічне відділення

10 травня 2023

10 травня 2023 року було організовано та проведено викладачем Черначук О.О. відкрите заняття з дисципліни "Менеджмент" для студентів 31-О групи. Тема відкритого заняття «Керівництво і організації».

Під час відкритого заняття студенти мали змогу ознайомитись із основами керівництва, різновидами форм влади та принципами їх застосування, стилями керівництва та їх відмінними рисами. В ході вивчення та засвоєння нової інформації для наочності було використано мультимедійну презентацію з ілюстраціями характерних ознак форм влади та стилів керівництва.

З метою закріплення вивченого матеріалу, студенти пройшли інтерактивну гру-опитування, створену з допомогою інтернет-ресурсу Kahoot. За підсумками опитування, найкраще засвоїли нову тему Вікторія Котелюк, Анастасія Бугринець та Анастасія Матусевич. Гості відкритого заняття теж мали змогу спробувати свої сили та взяти участь в грі.

Наприкінці заняття студенти представили свої враження про успішного керівника, та розповіли кого ж вони вважають таким прикладом. Студентки Анастасія Матусевич та Анастасія Мурза представили свої погляди у вигляді заздалегідь підготовлених презентацій.

Лекційне заняття проведено відповідно до затвердженої робочої програми. Питання плану лекції розкриті та мета проведеного заняття досягнута.

 

Черначук О.О., викладач економічних дисциплін