Зустріч випускників-будівельників 1993 року випуску

Технічне відділення

06 травня 2023

6 травня в стінах ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» відбулася зустріч випускників коледжу спеціальності «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», 43-Б групи 1993 року з нагоди 30 років з дня випуску.

Звісно порозкидало життя випускників по світу, і не всі змогли в цей день приїхати в Рівне, але 10 випускників завітали на зустріч. Серед їх Віктор Галагуз (староста групи), Василь Шульга, Юрій Яковлев, Володимир Бондарчук, Наталія Сокол, Вікторія Олійник, Олександр Страхонюк, Олексій Токарець, Наталія Яковлева, Неоніла Макарук.

Випускники з цікавістю ознайомились з навчальною та матеріальною базою сучасного коледжу, зустрілися зі своїми викладачами (викладачем електротехніки Стасюком Степаном Івановичем, викладачем будівельних дисциплін Ковальчуком Сергієм Васильовичем). Крім того були організовані зустрічі у методичному кабінеті, бібілотечно-інформаційному центрі. Випускники відвідали навчальні аудиторії коледжу та знайшли аудиторію, в якій провели студентські роки і сфотографувались за своїми робочими місцями.

Методист коледжу Балдич Людмила Володимирівна розповіла випускникам про сучасні віхи становлення навчального закладу та подарувала кілька історичних видань про коледж, в яких описуються в тому числі і роки навчання цієї групи.

У бібліотечно-інформаційному центрі, провідний бібліотекар Петренко Галина Іванівна представила експозицію фонду бібліотеки, ознайомила випускників з кількісним та якісним його станом.

Завідувач технічного відділення Шалай Сергій Васильович ознайомив випускників із сучасною структурою технічного відділення та особливостями навчання, запросив на навчання дітей та внуків колишніх випускників.

На завершення, заступник директора з адміністративно-господарської роботи та викладач випускників Ковальчук Сергій Васильович ознайомив їх з матеріально-технічною базою коледжу.

Випускники подякували на організовану теплу зустріч та приємні спогади студентського життя.

Після цього зустріч продовжилася в неформальній атмосфері.

 

С.В. Шалай, завідувач технічного відділення