Весна іде красу несе, а тій красі радіє все

Економічне відділення Гурток Бухгалтер

02 травня 2023

Весна найгарніша пора року. З її приходом все оживає і оновлюється природа, починається нове життя на землі. 2 травня 2023 року студенти 2 курсу 22-О групи спеціальності 071 Облік і оподаткування, серед яких були присутні і члени гуртка «Бухгалтер», на чолі з куратором групи Матвійчук Любов Анатоліївною, пройшлися вулицями і проспектами м. Рівне щоб помилуватися квітучими тюльпанами, Сакурою, тюльпановими деревами (магнолією).

На вулицях м. Рівного, як і в усьому світі, наступає весна і з нею приходять перші квіти. Якщо прогулятися по місту, можна зустріти багато яскравих тюльпанів, що гармонійно доповнюють весняний пейзаж.

Тюльпани - це не тільки красиві квіти, а й символ кохання, щирості і вірності. Вони можуть бути різного кольору - від яскравих та насичених до ніжних та пастельних відтінків. Це надає їм неповторної краси та неперевершеності.

На вулицях м. Рівного тюльпани зустрічаються на кожному кроці – у парках, скверах та на газонах. Вони радують місцевих жителів та гостей міста своєю красою і дарують незабутні враження.

Але поряд із цими квітами є ще один символ весни – Сакура. Вона завжди асоціюється з Японією та її культурою, але сьогодні Сакуру можна побачити в багатьох містах світу, в тому числі і на вулицях м. Рівне.

Квіти тюльпанів, магнолії та сакури мають свої особливості, які роблять їх унікальними. Тюльпани можуть бути яскравими і насиченими, а квіти сакури – ніжними і легкими. Батьківщина магнолії – Північна Америка.  За формою квітка нагадує звичний для нас тюльпан, звідси і назва. Ці квіти є символами весни, втіленням природної краси та досконалості.

Тому, прогулюючись вулицями м. Рівного, не забувайте насолоджуватися кожним моментом та природнім даром, який нас оточує. Нехай квіти дарують вам багато радості і позитивних емоцій, а їх незабутній вигляд надовго запам'ятається вам та вашим близьким.

 

Любов Матвійчук, куратор,
керівник гуртка «Бухгалтер»,

Анастасія Струкало, староста 22-О групи,

член гуртка «Бухгалтер»