Вітаємо призерів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»!

Відділення програмування Економічне відділення Технічне відділення

01 травня 2023

З 16 по 18 березня 2023 року в Україні проходив Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру», в якому взяли участь 137 здобувачів освіти І-ІІ курсів нашого коледжу. Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» дуже популярний в Україні. Загалом конкурс «Кенгуру», що зародився в Австралії, проводиться у 50 країнах світу і в ньому змагаються понад 5,5 мільйонів здобувачів освіти. Завдяки злагодженій роботі Центрального та регіональних оргкомітетів, керівників закладів освіти, викладачів майже 179 тисяч українських школярів та студентів взяли участь в цьому найбільш масовому інтелектуальному змаганні.

Основна мета конкурсу «Кенгуру» – популяризація математичних ідей, підвищення інтересу до математики, розвиток інтелектуальних здібностей та підтримка талановитої молоді, аналіз та запровадження сучасних інноваційних освітніх технологій навчання в Україні.

Конкурс  «Кенгуру» відрізняється від традиційних олімпіад тим, що в ньому можуть брати участь здобувачі освіти всіх вікових категорій, а різноманітність та оригінальність завдань роблять конкурс дуже цікавим.

Математичний конкурс «Кенгуру» є одним із тих змагань, у якому немає переможених. Кожен здобувач освіти знає, що участь у ньому вже є перемогою, особистою перемогою над байдужістю, черговою сходинкою до інтелектуального зростання.

Учасники конкурсу від ВСП «РК НУБіП України» порадували нас своїми результатами: 56 студентів нагороджені сертифікатами «Добрий результат» та 10 студентів – сертифікатами  «Відмінний результат».

Відмінний результат на Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру-2023» отримали:

Патрикей Катерина,  11-Ф група

Козлова Ірина, 11-Ф група

Чуб Софія, 11-Ф група

Чеботарьова Катерина, 11-О група

Щиглевський Станіслав,  11-ІП група

Морозюк Дмитро, 11-ІП група

Кухарчук Назарій, 11-ІП група

Пущенко Денис, 11-Д група

Лінник Ірина,   21-Ф група

Король Дмитро, 21-Ф група.

Ми щиро вітаємо всіх учасників конкурсу! Пишаємося нашими переможцями та бажаємо подальших успіхів!

 

 Лариса Тригубець, Юлія Юхимчук, викладачі математичних дисциплін