День відкритих дверей пройшов у дружній та діловій атмосфері

Коледж НУБІП

29 квітня 2023

Сьогодні у коледж завітали майбутні абітурієнти та їх батьки! Адже незабаром закінчується реєстрація на НМТ та починається вступна кампанія. Тому присутніх цікавили умови проведення вступу у ВСП "Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України".

До присутніх звернувся Василь Царук, заступник директора з навчальної роботи, який розказав про олімпіаду зі вступу. Він підвів підсумки першого етапу та нагородив переможців дипломами за перше, друге та третє місця з української мови, математики, історії України, англійської мови. Також він повідомив гостей про початок другого етапу олімпіади зі вступу у ВСП "РФК НУБіП України".

Відповідальний секретар - Олег Качановський, заступник директора з виробничої роботи, розповів про умови вступу 2023 року. Адже цього року вступна кампанія проходить також в умовах воєнного стану, тому вона буде особливою.

Після загальної зустрічі абітурієнти та їх батьки поставили актуальні для них питання та уточнили інформацію про терміни прведення вступної кампанії. Після цього присутнім була проведена екскурсія навчальним закладом, у ході якої завідувачі відділень Ірина Мартинова, Сергій Гулюк, Сергій Шалай та Ірина Якимчук розповіли про спеціальності, за якими готують фахівців на економічному, юридичному, технічному відділеннях та відділенні програмування!

ЗАПРОШУЄМО ДО НАС НА НАВЧАННЯ!

Олег Качановський, відповідальний секретар

ФОТО: https://drive.google.com/drive/folders/1-Xkdr719syyR7MXkQQwWsiJyHjao40WT?usp=sharing