Softserve teacher's community gathering

Відділення програмування

27 квітня 2023

27 квітня викладачі відділення програмування Черняк Тетяна, Черняк Вадим, Крупеня Віталій, Ушаков Микола були запрошені на зустріч викладацької громади. Метою заходу було об’єднати освітянську спільноту та побудувати міцну кооперацію між компанією та закладами освіти. Викладачі ознайомились з новим офісом ІТ компанії, прослухали виступи спікерів, розглянули можливості співпраці компанії з ВСП «РФК НУБіП України».

SoftServe розуміє, наскільки важливо для викладача мати змогу самому постійно навчатися та вдосконалюватися. Тому компанія запропонувала певні рішення, які допоможуть як у навчальному процесі загалом, так і у професійному та персональному зростанні. Також компанія SoftServe проводить чимало різноманітних зустрічей як і самостійно, так і долучається до організації провідних заходів у сфері ІТ.

SoftServe пропонує:

професійне підвищення кваліфікацій

  1. Cтажування у SoftServe Academy: викладач приєднується до існуючих груп студентів та має змогу прослухати навчальну програму курсу, довідатися про нові тренди у програмуванні, запозичити методи навчання, тощо.
  2. Iнтенсивне навчання: спеціальні навчальні курси для викладачів, що розробляють у SoftServe Аcademy із залученням експертів, надають викладачам можливість отримати поглиблені знання та вдосконалити свої навички.
  3. Всеукраїнська програма Tech Summer for Teachers Bootcamp про тренди ІТ індустрії.
  4. Tech Courses for Teachers: безплатне навчання для освітянської спільноти, розроблене глобальною ІТ компанією SoftServe, без вступного іспиту та вимог з підготовки.

навчальні матеріали

Вкладаючи у професійний розвиток своїх працівників, компанія SoftServe розробила чимало навчальних матеріалів та тренінгів.

зустрічі

  1. IТeacher Meet-Ups: зустрічі для викладачів та методистів, які прагнуть здобувати сучасні навички, формувати актуальні освітні програми та розуміти потреби студентів і роботодавців.
  2. SoftServe ITeacher's Community: вдосконалення ІТ освіти – це один з ключових напрямків корпоративної соціальної відповідальності SoftServe.
  3. Teacher's Ambassador Program: це програма для освітян, які готові представляти SoftServe у своїх спільнотах.
  4. Community Gathering: це зустрічі з освітянською спільнотою.

 Микола Ушаков, викладач програмування та інформаційних дисциплін