Настановна конференція перед проходженням виробничої практики студентів 3-го курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Економічне відділення Гурток Бухгалтер

27 квітня 2023

27 квітня 2023 року відбулася настановна конференція зі студентами 3 курсу 31-О групи спеціальності 071 Облік і оподаткування щодо проходження виробничої практики у період з 29 травня до 10 червня 2023 року. Серед присутніх були члени гуртка «Бухгалтер».

Метою виробничої практики є формування у здобувачів освіти професійних навичок, уміння приймати самостійні рішення на конкретній ділянці роботи в реальних виробничих умовах при виконанні обов’язків, властивих його майбутній професії, організаційно-управлінській і суспільній діяльності. Реалізуються поставлені перед практикою цілі шляхом самостійного вивчення діяльності організацій, підприємств і установ.

На початку конференції бесіду зі студентами випускної групи провела завідувач відділення Ірина Мартинова, яка підкреслила важливість продовження ступеневої освіти та ознайомила здобувачів фахової передвищої освіти з особливостями вступної кампанії 2023 в умовах сьогодення.

Під час конференції здобувачам освіти було повідомлено про мету практики, організацію і керівництво виробничою практикою від закладу та підприємства, детально розглянуто зміст та програма виробничої практики. Керівником виробничої практики від навчального закладу Любов Матвійчук детально розглянуто порядок оформлення результатів проходження практики та правильність формування Звітів-щоденників.

 Базами виробничої практики є підприємства, установи і організації різних форм галузей національного господарства, які забезпечують виконання виробничої практики згідно освітньо-професійної програми 071 Облік і оподаткування.

Зібраний на базі практики матеріал повинен бути систематизований і опрацьований згідно з тематичним планом, сформований Звіт-щоденник. Для захисту звітів з виробничої практики створюється комісія. Для захисту звітів проводиться підсумкова конференція, на якій здобувачі освіти доповідають про виконану роботу, підготувавши завчасно доповідь, презентацію та відповідають на питання членів комісії, діляться своїми враженнями та набутим досвідом щодо проходження практики на базі підприємств.


Любов Матвійчук,
керівник виробничої практики,

керівник гуртка «Бухгалтер»