Зустріч із випускниками коледжу минулих років спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

Технічне відділення

28 березня 2023

Щороку ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України»  випускає майже півтисячи молодих фахівців з різних напрямів підготовки. Знання та навички, які здобули в стінах коледжу, стають для багатьох початком успішної кар’єри. Ми стараємося не втрачати контакту зі своїми талановитими випускниками, тож стає доброю традицією запрошувати їх до альма матер, щоб вони могли познайомитися із сучасним студентством.

28 березня 2023 року відбулася зустріч випускників спеціальності геодезія та землеустрій минулих років із студентами та викладачами технічного відділення. На зустріч завітали Владислав Андріянов, Артем Одуд.,  Владислав Юхимюк (2019 року виску) та Іван Богданець (2016 року випуску).

Зустріч пройшла у форматі бесіди «Запитай випускника». Андріянов В., А. Одуд.,  В. Юхимюк є студентами другого курсу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету землевпорядкування НУБіП України. Вони радо поділились своїми враженнями від студентського життя славетного вузу. Розповіли про особливості навчання на освітній програмі, їхні враження і труднощі. Випускники високо оцінили матеріально-технічну базу факультету – це сучасні лабораторії, бібліотека, геодезичні прилади та обладнання, спеціальне програмне забезпечення є критично важливими ресурсами для геодезії та землеустрою. Цікавились сьогоднішні студенти і дозвіллям у НУБіП України. Цікаво провести свій вільний час у столиці  – дуже багато: кіно, театри, концерти, виставки,  гуртки за інтересами.

Наступним виступаючим був Богданець Іван, який працює в Рокитнівському держлісгоспі. Основними професійними обов’язками якого є ведення планів і карт території лісів  Рокитнівського держлісгоспу. Іван високо оцінив набуті компетенції під час навчання у коледжі.

Дуже цінними були пропозиції, що їх запропонували випускники для покращення якості освіти на програмі. Ці пропозиції і зауваження після обговорення на засіданні циклової комісії будуть враховані при внесенні змін до програми «Геодезія та землеустрій» для її покращення і удосконалення.

 Неля Русіна,  голова циклової комісії землевпорядних дисциплін