Вебінар факультету ІТ НУБіП України на тему «Все про освітню програму «Цифрова економіка»

Відділення програмування

28 березня 2023

24 березня 2023 року відбувся вебінар на тему «Все про освітню програму «Цифрова економіка» & Вебінар «Сучасні професії в цифровій економіці: цифрові тренди 2023-2030, технології, роль нейромереж та приклади застосування. Про що каже Світовий банк та кадрові портали?». Організаторами заходу був факультет ІТ НУБіП України, який відвідали студенти та викладачі відділення програмування нашого коледжу.

Цифрові технології та їх вплив на економіку стали темою заходу кафедри економічної кібернетики. Учасники заходу мали можливість взяти участь у різноманітних інтерактивних активностях, таких як Mentimeter word cloud, а також відвідали лекцію про корисні практичні поради щодо вступу та цікаві кейси.

Дмитро Жерліцин та Інна Костенко розповіли про тренди і особливості цифрової економіки, а також про професії та skills, що будуть потрібні до 2030 року. Крім того, учасників заходу ознайомили з програмами підготовки фахівців в галузі економіки, таких як «Цифрова економіка» та «Економічна кібернетика», які надають акцент на digital skills та аналітичні інструменти для бізнес-прогнозування та прийняття рішень.

Павло Майба, студент 42-ІП групи