Конференція для проходження виробничої переддипломної практики студентів 41 і 42-Д груп «Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн»

Технічне відділення

25 березня 2023

25 березня 2023 відбулася настановна конференція для проходження виробничої переддипломної практики студентами IV-го курсу спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія», спеціалізації «Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн».

Метою переддипломної практики є закріпити та поглибити практичні знання, які отримали студенти у процесі вивчення спеціальних дисциплін. Завданням переддипломної практики є застосування набутих практичних компетентностей в умовах реальної професійної роботи техніка-будівельника.

Переддипломна практика триває шість тижнів з 27 березня до 29 квітня 2023 року згідно з наказом по коледжу та підприємстві. Для загальної організації практики та контролю за її проведенням призначено керівників практики від навчального закладу для 41-Д групи Сасовський Т.А., для 42-Д групи Бусленко Г.М.

Від керівника практики студенти IV-го курсу отримали направлення на практику, методичні рекомендації та програму практики, угоду між підприємством та навчальним закладом, звіт практики в електронному вигляді, індивідуальне завдання.

Керівники практики Сасовський Т.А. та Бусленко Г.М. повідомили, що до захисту звіту допускаються студенти, які виконали програму практики у повному обсязі відповідно з календарним планом, надали звіт-щоденник, завірений відповідними підписами та печатками, виконали індивідуальне завдання.

Тарас Сасовський, викладач будівельних дисциплін

Галина Бусленко, викладач землевпорядних дисциплін