“Будівельники” вивчали геотекстиль. І не тільки

Технічне відділення

22 березня 2023

Уже традиційними стали екскурсії студентів на підприємство "Рівненська фабрика нетканих матеріалів", бо дедалі більше людей у Рівному дізнаються про "Нетканку" та її унікальні технології, а тому мають бажання ознайомитися з ними ближче. 22 березня 2023 р. відповідно до графіка плану «Тижня будівельних дисциплін» викладачі будівельних дисциплін, куратор 41-Б групи Іванченко Анатолій Миронович, куратор 31-Б групи Петриковська Алла Анатоліївна, куратор 42-Б групи Шаперчук Степан Віталійович разом зі студентами коледжу відвідали основні цехи по виробництву нетканих матеріалів у спроводі працівника фабрики менеджером по зв’язках з громадськістю Суботом Олександром Андрійовичем.

Майбутніх "будівельників" передусім цікавили геотекстильні матеріали, адже у майбутній професії їм потрібно буде застосовувати усі сучасні технології будівництва, котрі, звісно, передбачають широке використання нетканих матеріалів. Але юнаки та дівчата з цікавістю оглянули агрегати, які працюють по інших напрямах - мебельному, взуттєвому, швейному, ознайомилися зі зразками продукції та послухали змістовну розповідь про них від інженера-технолога Галина Терновець.

Після завершення екскурсії здобувачі освіти обговорювали основні питання у кабінеті заступника голови Наглядової ради Гапяка Богдана Володимировича з технології виготовлення та застосування нетканих матеріалів у усіх галузях народного господарства, постачання нетканих матеріалів в інші регіони країни. Заступник голови Наглядової ради Гапяк Богдан Володимирович пропонував та запрошував здобувачів освіти на роботу після закінчення навчання у коледжі.

Анатолій Іванченко, к.е.н., викладач будівельних дисциплін,

Степан Шаперчук, викладач будівельних дисциплін,

Алла Петриковська, викладач-методист циклової комісії  будівельнихдисциплін