Служба зайнятості – надійний друг та партнер студентської молоді

Технічне відділення Коледж Рада роботодавців

21 березня 2023

Сучасні вимоги працевлаштування ставлять перед молодою людиною непрості завдання: знайти своє місце у нових реаліях ринкових відносин, виявляючи високопрофесійні якості, обізнаність інформаційного простору, гнучкість до змін, і бути високорозвиненою людиною, фізично і психічно здоровою та соціально адаптованою в умовах жорсткої конкуренції на ринку праці.

Тому з метою ознайомлення студентської молоді з регіональним ринком праці, вимогами на ньому й актуальними вакансіями був організований та проведений інформаційно-консультаційний захід для студентів 3-4 курсу спеціальності "Геодезія та землеустрій" ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» під керівництвом заступника директора з виробничої роботи Олега Качановського.

Світлана Жовнір, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості, надала інформацію присутнім про послуги служби зайнятості, основні принципи її діяльності, акцентуючи увагу на особливостях пошуку роботи та працевлаштування молоді, яка щойно закінчила навчання. Зробила акцент на легальному працевлаштуванні, окресливши його основні переваги для працівників. Не оминули увагою поняття безпечного працевлаштування в Україні, попередження нелегальної трудової міграції і протидії торгівлі людьми.

Студентську молодь поінформували про правила безпеки при виїзді за кордон, ознайомили з роботою Національної безкоштовної гарячої лінії з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 527.
По закінченню заходу Світлана Жовнір дала відповіді на усі поставлені запитання та побажала молоді на майбутнє вдалого безпечного працевлаштування.

З керівництвом коледжу обговорено організацію та проведення усіх інших заходів для студентів та викладачів коледжу згідно затвердженого графіка.

Джерело: https://www.facebook.com