Захист звітів навчальної практики з дисципліни «Банківські операції»

Економічне відділення

10 березня 2023

Навчальна практика з дисципліни «Банківські операції» є невід’ємною складовою підготовки майбутнього фінансиста. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, набуття та удосконалення практичних навичок і умінь за  спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

З 27 лютого по 08 березня 2023 року студенти 31-Ф групи, економічного відділення спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» проходили навчальну практику у ВСП «РФК НУБіП України», керівники якої викладачі Я.П. Корсун, В.А. Познаховський.

Під час практики студенти ознайомились з теоретичними та практичними основами становлення і розвитку сучасної банківської системи України, опрацювали методику здійснення банківських операцій, пов’язаних із формуванням ресурсів банків, ознайомились з механізмом розрахунків клієнтів, кредитування, розміщення цінних паперів, вексельного  обігу, з порядком здійснення купівлі і продажу іноземної валюти.

10 березня 2023 року відбувся захист навчальної практики 31-Ф групи студентів економічного відділення. Захист відбувався у форматі запитання-відповідь. Загалом можна сказати, що студенти 31-Ф групи успішно засвоїли матеріал та опанували основні практичні навички, вони проявили велику активність та ініціативність при проходженні навчальної практики.

В.А. Познаховський, викладач