Інтелектуальна вікторина  "Фізика навколо нас"

Відділення програмування

08 березня 2023

В рамках тижня загальноосвітніх дисциплін була проведена Інтелектуальна вікторина  "Фізика навколо нас", у якій взяли участь студенти 11- К групи (викладач фізики Грицик Т.А.). Мета проведення заходу – розвиток пізнавальної активності та творчих здібностей, уміння логічно міркувати, виховання інтересу до фізики як до науки та навчальної дисципліни.

Учасники відповідали на запитання вікторини, розгадували фізичні ребуси та кросворди, демонстрували власні фізичні знання і ерудицію. Студенти мали можливість відчути азарт змагання і радість успіху, а також переконатися, що фізика – найцікавіша наука про природу. Упродовж вікторини змагалися дві команди учасників – „Електрон” та „Атом”, які очолювали капітани Корчик Ілля та Курмаш Роман. Найактивніші учасники вікторини: капітани обох команд, а також Хорошилова Анна, Левчук Роман, Воловник Сергій, Малик Ілля. Перемогу отримала команда „Атом” з незначною перевагою балів.

Учасникам сподобалася вікторина і всі, хто проявив високу активність, отримали гарні оцінки. Дякуємо за участь та бажаємо успіхів у вивченні фізики!

Тетяна Грицик, викладач