Перший випуск фахівців спеціальності 073 Менеджмент

Економічне відділення

26 січня 2023

25 та 26 січня 2023 року екзаменаційна комісія провела кваліфікаційний іспит для студентів денної та заочної форми навчання 41-М та 41-Мз груп спеціальності 073 Менеджмент.

Кваліфікаційний іспит проводився за екзаменаційними білетами, які складалися з двох блоків. Перший блок – теоретична частина, представлена тестовими завданнями теоретичного спрямування, що охоплювали питання всіх дисциплін включених до комплексного іспиту. Тестування відбувалося з використанням Google форм. Другий блок – практична частина. Кожен екзаменаційний білет містив три практичних завдання (задачі) із збереженням однакової представленості дисциплін включених до комплексного екзамену. Здобувач освіти виконував завдання на бланку для письмової відповіді, а потім захищав свою відповідь в усній формі перед екзаменаційною комісією.

Оскільки ці дні були насиченими повітряними тривогами, було прийнято рішення, задля безпеки студентів та екзаменаторів, частину іспиту проводити в укритті. Та, незважаючи на труднощі воєнного стану, кваліфікаційний іспит пройшов успішно. Всі екзаменовані студенти отримали позитивне рішення комісії, щодо присвоєння освітньо-професійного ступеня – фаховий молодший бакалавр з менеджменту.

Пишаємося та бажаємо успіху!

Мартинова І.М., завідувач економічного відділення

Черначук О.О., методист відділення