На зборах трудового колективу ВСП «РФК НУБіП України» директор успішно звітував про роботу проведену у 2022 році

Коледж

14 грудня 2022

14 грудня 2022 року відбулися традиційні збори трудового колективу ВСП «РФК НУБіП України», на яких підводилися підсумки роботи колективу коледжу у 2022 році.

Директор коледжу Корсун Ярослав Петрович у своєму виступі повідомив про успішне завершення І семестру 2022-2023 навального року. Надав інформацію про результати навчання здобувачів освіти, з якою звітували на адміністративній раді 12 грудня 2022 року завідувачі відділень. Коротко окреслив основні завдання ВСП «РФК НУБіП України» щодо надання освітніх послуг, можливості матеріально-технічної бази, склад науково-педагогічного, педагогічного персоналу, загальну кількість здобувачів освіти за ОС «Бакалавр» та ОПС «Фаховий молодший бакалавр».

Балдич Людмила Володимирівна, методист коледжу, доповіла про організацію навчального процесу, ступеневу систему освіти, організацію практичного навчання студентів, назвала основні показники випуску студентів у 2022 році, заходи з впровадження інформаційних технологій в навчальний процес. Також важливою частиною діяльності ВСП «РФК НУБіП України» науково-дослідна робота. У коледжі ведеться підготовка наукових кадрів за визначеною тематикою науково-дослідних робіт, методист коледжу назвала основні показники науково-дослідної роботи викладачів і студентів, звернула увагу на зв'язок з виробництвом та співпрацю зі стейкхолдерами і роботодавцями, основні заходи з міжнародної діяльності та зовнішньоекономічні зв'язки.

Аналіз фінансово-економічної діяльності провела Черначук-Семенишина Олена Володимирівна, головний бухгалтер.

Стан навчально-лабораторної бази, формування контингенту студентів, яке відбувалося доволі успішною в процесі вступної кампанії у 2022 році проаналізував відповідальний секретар приймальної комісії Качановський Олег Ігорович, заступник директора з виробничої роботи. Він звернув увагу на профорієнтаційну роботу, організацію роботи приймальної комісії, яка була злагодженою, назвав основні показники вступу студентів у 2022 році і контингент здобувачів освіти станом на 01.12.2022

Талімончук Олександр Григорович доповів про виховну, культурно-масову і спортивну роботу, волонтерську діяльність, соціально-побутові умови проживання студентів.

Навчально-інноваційна діяльність бібліотечно-інформаційного центру забезпечує освітній процес інформаційними ресурсами. Про це доповіла Бурячинська Людмила Василівна, завідувач бібліотекою.

Адміністративно-господарська діяльність входить до компетентності заступника директора з АГР Ковальчука Сергія Васильовича.Він назвав основні результати роботи.

ЯрославКорсун озвучив план діяльності ВСП «РФК НУБіП України» на 2023 р. відповідно до програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива – 2025» та програми розвитку «Рівненська ініціатива – 2025» та подякував колективу за проведену роботу.

Після завершення звіту до колективу коледжу звернулися Олександр Санченко, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання. Він відзначив позитивні показники ВСП «РФК НУБіП України» та запропонував схвалити звіт роботи колективу і оцінити на «відмінно». Далі до конференції приєднався куратор коледжу, Тарас Євсюков, декан факультету землевпорядкування. Він погодився з оцінкою Олександра Санченка та зазначив, що навчальний заклад має напрями для розвитку.

Людмила Балдич, методист коледжу