Почесна грамота від Рівненської міської ради та виконавчого комітету з нагоди Дня студента

Відділення програмування

23 листопада 2022

17.11.2022 року міський голова Рівного Олександр Третяк з нагоди Дня студента привітав студентство Рівненщини та відзначив успішну молодь вищих навчальних закладів. Почесну грамоту від Рівненської міської ради та виконавчого комітету за високі показники у навчанні, активну участь у громадському житті коледжу, вагомий внесок у розвиток та зміцнення молодіжного руху в Рівненській міській територіальній громаді отримала Дарина Макарчук, студентка 23-ІП групи відділення програмування, голова старостату РФК НУБіП України.

Бути студентом в Україні – означає мати активне соціальне життя, повне незабутніх моментів, які, очевидно, стануть дорогоцінними спогадами та досвідом для решти Вашого життя.

"Сучасні студенти - покоління тих, хто вчиться в умовах війни. Нині ви встигаєте не лише вчитись під звуками сирен, ви - активно допомагаєте наближати перемогу. Ви є тими, хто буде відбудовувати Україну. Ви - наша опора, вже і зараз! Не лінуйтесь вчитися, користуйтесь своїми знаннями та можливостями, здобувайте нові знання навіть при свічках і ніколи не здавайтесь!", - наголосив Олександр Третяк під час вручення нагород.

З вірою у Перемогу!

Ірина Музичук, куратор 23-ІП групи