Революція Гідності - погляд в майбутнє: тематичний вечір

Відділення програмування Бібліотечно-інформаційний центр

16 листопада 2022

16 листопада 2022 року, напередодні відзначення в Україні Дня Гідності та Свободи, в бібліотечно-інформаційному центрі провідним бібліотекарем Петренко Г.І. разом зі здобувачами освіти 23-ІПгрупи (куратор Музичук І.В.) був проведений тематичний вечір на тему : «Революція Гідності - погляд в майбутнє».

День Гідності  та Свободи - символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Цього  дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, які стали учасниками цих подій, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Мета заходу - виховання патріота своєї держави, формування людської гідності та національної свідомості, любові до Батьківщини. Активну участь у проведенні виховного заходу взяли здобувачі освіти 23-ІП групи Макарчук Дарина та Кутуков Артур.

Для здобувачів освіти та присутніх в бібліотечно-інформаційному центрі була підготовлена  презентація : «Революція Гідності - погляд в майбутнє», та оформлена тематична книжкова виставка : «Україна пам’ятає. Ціна Незалежності. 21 листопада - День Гідності та Свободи», на якій представлені книги та публікації з періодичних видань  про буремні події Революції Гідності  та героїв, які віддали своє життя захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Присутні також з цікавістю переглянули відеофільм : «Революція Гідності. Пишемо історію»

Герої не вмирають…Вічна пам’ять Героям …

 

 

Галина Петренко,провідний бібліотекар БІЦ