VІ Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху»

Технічне відділення

13 листопада 2022

09-10 листопада 2022 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування відбувся VІ Всеукраїнський конкурс студентських проєктів «ВІД ІДЕЇ ДО УСПІХУ». До участі у конкурсі запрошувались студенти бакалаврату та магістратури. Тематичними секціями конкурсу були:

Секція 1. Проєкти в аграрному секторі

Секція 2. Проєкти в інших секторах економіки

Секція 3. Соціальні проєкти

Секція 4. Проєкти розвитку громад.

Конкурс проводився у два тури. Оцінювання було здійснено незалежною комісією сформованою із представників роботодавців.

У конкурсі взяла участь Трохимчук Оксана студентка 5-ЗБ групи спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» з проектом на тему «Створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу (СОК) «Волинь»» (керівник проекту Русіна Н.Г.) За результатами конкурсу проект студентки виграв  в номінації «Найкращий проєкт розвитку регіону».

Відзначимо, що це не перша перемога Оксани у  конкурсах. Вона брала участь у Відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє» і була нагороджена дипломами І ступеня в номінації «Образотворче мистецтво – живопис» категорія «Аматори».

Щиро вітаємо Трохимчук  Оксану  з перемогою і бажаємо вагомих творчих здобутків, добра, міцного здоров’я, успіхів у здійсненні всіх задумів і планів.

Неля Русіна, циклової комісії землевпорядних дисциплін