Батьківські збори економічного відділення

Економічне відділення

12 листопада 2022

12 листопада 2022 року у Відокремленому структурному підрозділі «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»  відбулися батьківські збори для батьків студентів економічного відділення.

Із вступним словом до батьків звернулася завідувач економічного відділення Мартинова Ірина Миколаївна, яка ознайомила присутніх з основними аспектами навчальної діяльності відділення. Далі діалог з батьками продовжив заступник директора з навчальної роботи Царук Василь Юрійович. В своїй доповіді він розповів про особливості організації навчання в коледжі, ознайомив батьків з графіком освітнього процесу, звернув увагу на вимоги, що висуваються до студентів. Наступним до слова був запрошений заступник директора з виховної роботи Талімончук Олександр Григорович, який ознайомив батьків із правилами призначення академічних та соціальних стипендій, основними правилами проживання студентів в гуртожитку і, звичайно, про особливості навчально-виховного процесу коледжу в умовах воєнного стану.

Після загальної інформаційної частини зборів присутні разом з кураторами розійшлися по своїх аудиторіях, для більш детального обговорення успішності студентів.

Дякуємо батькам за присутність і небайдужість!

Ірина Мартинова, завідувач економічного відділення