Екскурсія до Рівненського льонокомбінату

Відділення програмування

03 листопада 2022

02 листопада 2022 року для студентів 22-ІП групи відділення програмування було організовано та проведено куратором групи Нікітською Оксаною Віталіївною екскурсію до Рівненського льонокомбінату. Основна мета організованого заходу - ознайомлення з технологічним процесом виробництва тканин та одягу одного з найбільших рівненських підприємств.

Представник льонокомбінату детально розповіла про історію відбудови підприємства, а також показала цехи з виробництва, обробки, фарбування та сушіння тканини. Крім того студенти мали можливість побачити процес пошиття готової продукції з тканини власного виробництва.

На сьогоднішній день Рівненський льонокомбінат не просто відроджений – він стабільно працює і динамічно розвивається. Зараз льонокомбінат має офіційний бренд «Goldi». У 2018 році запустили джинсове виробництво, виробництво курток та футболок.

Окрім екскурсії на виробництві студенти також відвідали магазин «Goldi», де мали можливість ознайомитися з продукцією, що вироблена безпосередньо на льонокомбінаті.

На виробництві, де шиють одяг для магазину, використовують найновіші технології та якісну сировину, яку виготовляють на лініях німецького виробництва.

Студенти отримали яскраві враження після екскурсії оскільки більшість з них вперше в відвідали  виробництво такого масштабу.

 

Оксана Нікітська, куратор 22-ІП групи