Лише Любов здатна на Перемогу, лише Любов!

Економічне відділення Гурток Бухгалтер

28 вересня 2022

28 вересня  2022 р. студенти економічного відділення групи 31-О, до складу яких входять і члени гуртка «Бухгалтер» в рамках студентського марафону «Студентське життя – це….» разом з куратором  Курилас Т.В. та керівником гуртка Матвійчук Л.А. відвідали Міський Будинок Культури, де був  представлений мистецький проект «Лише Любов здатна на Перемогу, лише Любов!»

На виставці була представлена картина відомого  київського художника Юрія Нагулка «24 лютого», написана в перші дні війни, роботи  рівненського фотографа Олександра Харвата «Рівне. Люди. Сьогодення 2022», скульптора Романа Велігурського «Сталеві люди».  Також студенти мали можливість познайомитись із поезією рівненських  митців, написаною під час війни.

Про що думаємо, що відчуваємо, що порівнюємо, у що віримо? Адже пів року триває повномасштабна війна в Україні.  Авторам експозиції  вдалося відтворити у своїх роботах  весь комплекс складних переживань та емоцій, близьких і знайомих кожному українцеві. Автори  наповнили  свої роботи важливим  змістом — болем втрат, переживаннями, надією та вірою в перемогу.

Кожна світлина просякнута любов’ю до України та її народу, адже українці демонструють надзвичайну твердість духу та щодня дають відсіч ворогові. А сама історія вимагає сьогодні від кожного із нас надзвичайно важкого і незбагненно прекрасного подвигу – дивлячись в очі смерті, безкомпромісно любити!

Курилас Т.В., куратор 31-О групи,

Матвійчук Л.А.,

керівник гуртка «Бухгалтер»

Матусевич Анастасія, староста групи 31-О