Виїзне бінарне заняття на ТОВ «Т-Стиль»

Економічне відділення

23 вересня 2022

 

23 вересня 2022 р. студенти 31-П групи спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відвідали одне із найбільших підприємств Рівненщини ТОВ «Т-Стиль». Викладачами фахових дисциплін Балдич Людмилою Володимирівною та Мартиновою Іриною Миколаївною, завідувачем економічного відділення, було проведено бінарне заняття з дисциплін «Управління якістю» та «Комерційна діяльність» у формі екскурсії.

До екскурсії долучилися також здобувачі освіти 31-М групи, які навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент» вони ознайомилися з процесом створення нових моделей одягу у відділі дизайну та отримали інформацію від керівника служби зв’язків з громадськістю Анастасії Ковальчук про роль служби маркетингу в процесі просування продукції на ринку (викладач дисципліни Царук Василь Юрійович).

Інженер-технолог Карина Кагриминян провела студентам цікаву екскурсію виробничими цехами: показала обладнання та розповіла про технологічний процес виготовлення трикотажного полотна, яке експортується у різні країни світу.

На даний час на виробництві задіяні 1500 працівників. На підприємстві реорганізовано та відремонтовано значну частину цехів, в яких здійснюється виробництво трикотажного полотна і пошив готового одягу на найсучаснішому високопродуктивному обладнанні від найкращих світових виробників. Підприємство «Т-Стиль» виготовляє та реалізовує тканину різного типу під торговою маркою «Льонокмбінат» та здійснює пошиття одягу у семи цехах в різних містах України. Продаж пошитого одягу відбувається через мережу власних фірмових магазинів «GOLDІ», яких налічується в Україні 24 та інтернет-магазин, в якому представлений широкий асортимент одягу. Рівненський льонокомбінат є лідером галузі легкої промисловості України за обсягами виробництва і темпами розвитку. Крім того, провідні девелопери країни визнали дане підприємство найуспішнішим вітчизняним рітейлером кількох останніх років.

Студентам надзвичайно сподобалась екскурсія, вони були захоплені сучасним обладнанням, технологією виробництва та масштабами ТОВ «Т-Стиль». Крім даних про підприємство, майбутні підприємці і менеджери отримали основні відомості про можливе місце роботи та відповіді на всі питання, які їх цікавили. Щиро дякуємо інспектору відділу кадрів пані Руслані, за можливість побувати на даному підприємстві та за корисну інформацію яка допоможе майбутнім підприємцям і менеджерам успішно розвиватись в своїй власній справі.

Козачок Оксана, Цинко Дарина,

студентки  31-П групи

Бондар Таня, студентка 31-М групи