Засідання круглого столу «Пандемія, виклик чи можливість розвиватися»

Відділення програмування

17 вересня 2022

16 вересня 2022 року на завершення тижня дисциплін циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін відбулося засідання круглого столу викладачів та колег відділення програмування «Пандемія, виклик чи можливість розвиватися».

Під час засідання з доповіддю Результати регіонального моніторингу стану використання цифрових засобів ІКТ, виступила завідувачка відділення програмування Ірина Олександрівна Якимчук. З доповідями на тему: «Цифрові компетенції для дистанційного навчання», «Позитивні та негативні тренди в дистанційному навчанні», «Смарт підручники. Перспективи створення та використання в навчальному процесі», «Сучасні сервіси для мобільного навчання» виступили: Василь Олексійович Панасюк, Валентина Григорівна Собко, Вадим Андрійович Черняк. У виступах було окреслено коло питань, які необхідно вивчити. 

Після обговорення усіх запитань-відповідей голова циклової комісії Оксана Олексіївна Куделя підвела підсумки проведення тижня дисциплін циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін. Зокрема, були проведені всі заплановані заходи на відділенні - бесіда-повідомлення, хакатон, семінари, презентації, турніри, екскурсії, олімпіада.

Також, вдалою була благодійна акція «Усі наші сини», виручені кошти з якої будуть передані до волонтерської організації для закупівлі термобілизни військовим ЗСУ.

Викладачі відділення намагалися залучити якомога більше студентів до заходів тижня, адже проведення таких заходів розвиває інтерес студентів до вивчення дисциплін, творчу уяву, художній смак, навички змагання, логічне мислення, посилює пізнавальну мотивацію, підвищує інтерес до наукової роботи студентів, інтерес до активної творчої та самостійної діяльності, формує навички самостійності та роботи в команді.

Все буде Україна!

Оксана Куделя, голова циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін