Збори економічного відділення

Економічне відділення Гурток Бухгалтер

14 вересня 2022

14 вересня 2022 року в актовій залі коледжу відбулися збори економічного відділення.

Організатором заходу була завідувач економічного відділення Мартинова Ірина Миколаївна, яка проінформувала колектив про контингент та підвела підсумки роботи відділення у навчальному році, а також ознайомила про заходи, заплановані на наступний навчальний рік та організаційні моменти, пов'язані з освітнім процесом.

Заступник директора з виховної роботи Талімончук Олександр Григорович повідомив про благодійну акцію «Смілива гривня», яка буде проходити в нашому коледжі, подякував за активну участь наших студентів у волонтерській діяльності, наголосив, щоб студенти не нехтували сигналами повітряної тривоги та дотримувалися затверджених планів евакуації.

На збори був запрошений директор UPRISEIT Академії Назар Маланчукякий мотивував студентів коледжу до подальшого розвитку, самоорганізації та розуміння власної приналежності до ІТ-сфери, а також значно розширив кругозір присутніх здобувачів освіти розуміння процесів, що відбуваються в середині галузі ІТ як в загальному, так і в межах Рівного. В процесі зустрічі були підняті важливі питання щодо визначення власної ніші серед великого різноманіття напрямків ІТ. Членів гуртка «Бухгалтер», які були присутні на зборах економічного відділення, зацікавила розповідь Назара Маланчука, а також домовились про проведення екскурсії у UPRISEIT Академію. 

Куратори проінформували присутніх про успіхи та досягнення груп: адаптацію та якісну успішність, відсоток відвідування, участь студентів у навчальному та виховному житті коледжу.

 

На завершення було обрано представників економічного відділення:

  1. На студентську конференцію: 30 студентів, з кожної групи по 2 представника;
  2. До складу студентської ради коледжу: Чеботарьова Катерина – 11-О, Левчик Ангеліна – 31-П;
  3. До складу педагогічної ради: Вознюк Михайло – 31-П, Радзівілова Іванна – 4-ОБ, Сєдова Богдана – 21-О.

 

 

Рис Ірина, староста 5-ОБ групи

Мартинова Ірина Миколаївна, завідувач економічного відділення