Екскурсія в UPRISE IT Академію

Відділення програмування Рада роботодавців ВП

12 вересня 2022

12 вересня 2022 року в рамках співпраці з ІТ-кластером Рівного студенти 11-ІП групи (викладач Стрик П.М.) та 11-К групи (викладач Новіцький С.Б.) відвідали комп’ютерну академію UPRISE. UPRISE IT Академія — мережа освітніх центрів, яка включає в себе різні напрямки освіти відповідно до вимог сучасного світу. Сьогодні здобути ІТ освіту можна не тільки у закладах освіти, а й у ІТ академії, а Uprise пропонує отримати знання від практикуючих експертів та здобути затребувану професію на швидко зростаючому ринку ІТ послуг. 

Метою зустрічі є активізація студентів щодо подальшого вдосконалення професійних компетентностей. Сучасна ІТ академія не лише надає можливості здобування найактуальніших скілів, що затребувані в ІТ компаніях Рівного, але й має за мету працевлаштувати власних слухачів. Академія надає можливість навчатись у практикуючих програмістів, співпрацює з ІТ компаніями Рівного та готує майбутніх працівників для підприємств з якими співпрацює.

Так, директор  UPRISE IT Академії Назар Маланчук мотивував студентів коледжу до подальшого розвитку, самоорганізації та розуміння власної приналежності до ІТ-сфери, а також значно розширив кругозір присутніх здобувачів освіти розуміння процесів, що відбуваються в середині галузі ІТ як в загальному, так і в межах Рівного. В процесі зустрічі були підняті важливі питання щодо визначення власної ніші серед великого різноманіття напрямків ІТ.

Викладачі академії провели студентам майстер клас з веброзробки, після чого вони мали змогу власноруч випробувати свої сили у цьому напрямі та продемонструвати результат навчання.

Павло Стрик, викладач

Сергій Новіцький, викладач