Фестиваль-конкурс «Народ-герой героїв появляє»

Відділення програмування Юридичне відділення

02 вересня 2022

2 червня стартував Відкритий патріотичний фестиваль-конкурс «Народ-герой героїв появляє». Засновниками та організаторами фестивалю-конкурсу виступили Київський університет імені Бориса Грінченка та Національний академічний оркестр народних інструментів України. Мета фестивалю-конкурсу – поширення патріотичних ідей засобами мистецтва, виявлення та підтримка талановитих учнів, студентів та молоді, сприяння становленню української та європейської ідентичності, заохочення до патріотичної творчості захисників та захисниць України шляхом участі в мистецьких проєктах.

Фестиваль-конкурс налічував 13 номінацій у категоріях «професіонали» й «аматори». Оцінювали роботи/виступи професійне і зіркове журі, до складу якого входили діячі культури та мистецтва України, науковці, мистецтвознавці, культурологи, представники громадських організацій.

Вітаємо з перемогою у Відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє» Юрим Софію, студентку 22-Ю групи та Данилець Аліну, студентку 21-Ю групи в номінації в номінації «Вокальне мистецтво: естрадний вокал» категорія «Аматори», які були нагороджені дипломами І ступеня!

Також фіналісткою конкурсу стала студентка-випускниця та абітурієнтка відділення програмування Окренець Руслана в номінаціях «Літературна творчість: поезія» категорія «Аматори» та в номінації «Образотворче мистецтво: живопис», яка також була нагороджена дипломами.

Організаційний комітет фестивалю-конкурсу висловив подяку за участь у Відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє»:  «Дякуємо за неповторну творчість,  за   теплоту і натхнення, непоборну віру у силу мистецтва  і палку любов до України, талановито втілені у роботах. Висловлюємо надію на те,  що Ви станете учасником фестивалю-конкурсу і наступного року.»

Від імені Організаційного комітету,  членів журі бажаємо Вам вагомих творчих здобутків, добра, міцного здоров’я, успіхів у здійсненні всіх задумів і планів.

 

Все буде Україна!

Україна переможе!

Мирослава Сорока, викладач гуманітарних дисциплін

Оксана Куделя, голова цк програмування та інформаційних дисциплін