Захист звітів-щоденників з виробничої практики здобувачами освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

Економічне відділення

14 червня 2022

14 червня 2022 року на економічному відділенні у режимі дистанційного навчання  відбувся відкритий захист звітів-щоденників з виробничої практики студентів 31-Ф групи спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Членами комісії під час захисту були завідувач економічного відділенням Мартинова І. М. та  керівник практики від коледжу Грицак М.І.

Виробнича практика на III курсі є важливим заключним етапом теоретичного навчання і проходження навчальних практик відповідно до освітньо-професійної програми і навчального плану підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації праці в галузі їх майбутньої професії; формування у них професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах; виховання потреби самостійно систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності; поглиблення та закріплення знань, здобутих студентами в процесі їх теоретичної підготовки в межах коледжівської освіти.      

Основне завдання виробничої практики - дати можливість студентам ознайомитись з організацією роботи комерційних банків, страхових компаній, органів казначейської служби, органів фіскальної служби, що сприятиме адаптації випускників до умов та характеру можливої майбутньої роботи, а  також систематизувати теоретичні знання способом самостійного виконання різних операцій.

Практика проводилась на базах, що за своїми функціями відповідають спеціальності фахівців, а саме: установах банків (АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк»,  АТ «Укрсиббанк», АТ «Акцен-Банк», ПАТ АБ «Укргазбанк», «МТБ Банк»); управліннях Державної казначейської служби в районах та місті Рівне; фінансових управліннях районних та міських державних адміністрацій.

У своїх виступах здобувачі освіти ділилися враженнями про здобуті нові знання та навички практичної роботи та особисту участь їх у процесі діяльності як членів колективу  установ.

Мирослава Грицак, викладач економічних дисциплін