Захист курсових робіт з дисципліни Організація виробництва здобувачами освіти ОПС «Фаховий молодший бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент»

Економічне відділення

10 червня 2022

10 червня 2022 року на економічному відділенні відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Організація виробництва», здобувачами освіти 21-М групи, спеціальності 073 «Менеджмент». Захист проводився дистанційно комісією у складі: Конончук О. М. – викладачем дисципліни «Організація виробництва», Мартинової І. М. – завідувачем економічним відділенням, Балдич Л. В. – методистом коледжу та Талімончуком О. Г.– заступником директора з виховної роботи.

Метою написання курсової роботи з дисципліни «Організація Виробництва» є розвиток умінь самостійного критичного опрацювання наукових джерел, формування дослідницьких умінь у здобувачів освіти, стимулювання їх до самостійного наукового пошуку та формування вміння практичної реалізації результатів дослідження проблеми в самостійно виконаних розробках.

Виконання і захист курсової роботи дозволяють визначити рівень теоретичної і практичної підготовки здобувачів освіти, їх вміння самостійно працювати з науковими джерелами, правильно аналізувати та узагальнювати навчальний матеріал.

При написанні курсової роботи здобувачі освіти послуговувалися нормативною та довідковою літературою. Для вивчення самого підприємства, його аналізу та практичних розрахунків джерелами стали статут, фінансова звітність та інша документація. Слід зазначити, що здобувачі освіти досліджували діяльність таких виробничих підприємств як: ТзОВ «Сарненський хлібозавод», та ТОВ «Румянець», які спеціалізуються на випіканні хліба, ТОВ «Стовпинські ковбаси» та ПрАТ «РівнеАзот», яке до речі є лідером з виробництва вапняково-аміачної селітри на території України та ін.

З найкращими доповідями та презентаціями під час захисту курсової роботи виступили здобувачі освіти: Панасюк Арсеній «Якість продукції: організація оцінки та методів контролю» на ТОВ «Румянець», Тарадайка Дмитро «Особливості управління матеріальними ресурсами на підприємствах» ТзОВ «Сарненський хлібозавод», Івашко Наталія «Організація допоміжних виробництв» на ТзОВ «Сарненський хлібозавод», Бондар Тетяна «Основи нормування праці на виробництві» ТзОВ «Сарненський хлібозавод», Панчук Катерина «Методи вивчення і аналізу затрат робочого часу» на ТзОВ «Сарненський хлібозавод», Артюшик Світлана «Організація трудових процесів і робочих місць на виробництві» ТзОВ «Сарненський хлібозавод», Трофімчук Вадим «Характеристика основних методів організації виробництва» на ТОВ «Стовпинські ковбаси», Федориніна Ольга «Організація обслуговуючих господарств» на ТОВ «Румянець» та Колодюк Олександр «Виробнича структура підприємства» на ПрАТ «РівнеАзот».

Загалом можна сказати, що всі здобувачі освіти на достатньому рівні захистили свої курсові роботи, не дивлячись на те, що вони вперше працювали над їх написанням. Тому можемо привітати їх з успішним захистом курсової роботи та побажати успіхів та легкого, а головне успішного складання сесії.

 

Оксана Конончук,

викладач економічних дисциплін,

Олександр Колодюк,

здобувач освіти 21-М групи