Онлайн-зустріч «Трудове право та трудове законодавство. Працевлаштування молодих спеціалістів»

Бібліотечно-інформаційний центр Рада роботодавців

19 травня 2022

Проблеми працевлаштування молоді є одним з найбільш актуальних, оскільки правові і організаційні проблеми працевлаштування молоді полягають у нездатності роботодавців та самих молодих спеціалістів знайти спільну мову.

Роботодавці не хочуть брати на роботу початківців, мотивуючи це відсутністю у них досвіду.

Організаційно-правові проблеми працевлаштування молоді є предметом дослідження вчених представників державних установ та неурядових організацій.
Чергова ділова зустріч в рамках клубу «Феміда» проведена в онлайн форматі спільно з відділом працевлаштування, бібліотечно-інформаційним центром, Рівненською обласною бібліотекою.

Актуальну тему «Трудове право та трудове законодавство. Працевлаштування молодих спеціалістів» в онлайн форматі обговорили студенти випускних 31-О, 31-Ф, 31-П груп економічного відділення, фахівець із працевлаштування коледжу Наталія Пастушенко, провідний бібліотекар обласної бібліотеки Валентина Бендюг, завідувач БІЦ Людмила Бурячинська.

Спікерами заходу стали фахівці Рівненського бюро правової допомоги № 1, зокрема завідувач сектору Юрій Висоцький. Кваліфікована, конкретна, доступна інформація про особливості працевлаштування випускників закладів освіти, зміни трудового законодавства у період воєнного стану, поради щодо складання резюме та інші важливі питання стануть у нагоді студентам коледжу.

Доповнили програму зустрічі огляд літератури за тематикою трудового права відділу документів з гуманітарних наук РОУНБ та відповіді на запитання.

 

Наталія Пастушенко

Людмила Бурячинська